Wat is dat toch geweldig, ruim 20 ondernemende dames bij elkaar op een woensdagavond bij ons in de vergaderruimte. De één nog enthousiaster dan de ander, als Rosanne mij vraagt om een blog te schrijven over deze avond twijfel ik geen moment, natúúrlijk wil ik dat.

Mijn naam is Elly Polman, ik ben eigenaar van Gasthuis Pension Via Quidam in Vaassen, woensdag was de tweede Ladies Only bij ons in de vergaderruimte. Het werd een succesvolle avond, weet je waarom?

1. De organisatie
Het succes van zo’n avond valt of staat met de manier waarop het georganiseerd wordt. Ook de tweede Ladies Only was weer super goed georganiseerd door Rosanne Raubun van StijlvolCreatie (link) en Margrietha Vosselman van ZUS lunches (link). Er was goed nagedacht over de invulling van deze avond, dat merk je meteen, alles verliep op rolletjes.

2. De Spreekster
Op de eerste Ladies Only avond waren Margrietha en Rosanne zelf de spreeksters, dit keer komt Jolanda Wicherson ons vertellen over haar “WAUW” product, ze wil dat wij allemaal ons eigen “WAUW” product gaan ontwikkelen, door haar enthousiaste manier van spreken zet ze ons allemaal aan het denken, we worden we geïnspireerd door haar eigen verhaal en krijgen tips om heel succesvol te worden.

3. Hapjes van Margrietha
De avond is compleet als Margrietha in de deuropening verschijnt met een schaal heerlijke hapjes en een glaasje bubbels. Ze serveert verschillende lekkere dingen die wij allemaal even mogen proeven, wat was dat lekker, nog steeds ben ik erg onder de indruk van haar koude doperwtensoep.

4. Vrouwen bundelen hun krachten
Onder het genot van een hapje en een drankje merk je dat er leuke gesprekken ontstaan. We leren elkaar steeds beter kennen en er worden leuke plannen bedacht om op verschillende manieren te gaan samenwerken. Voor mij ook erg fijn, door Ladies Only heb ik de vergaderruimte toch al vaker verhuurd, het is fijn om te weten dat deze vrouwen aan mij denken als ze op zoek zijn naar een vergader- of traningsruimte.

5. Nieuwe website
Wat ook een een geweldig moment was van deze avond was de lancering van de nieuwe website voor Ladies Only. Er is heel wat denkwerk aan voorafgegaan, dat zie je meteen. Met heel veel plezier heb ik net uitgebreid deze nieuwe website bekeken, hij is echt heel mooi geworden. Ook dit maakt de Ladies Only Vaassen tot een groot succes.

6. Cadeautje
Aan het eind van de avond gaan opeens alle handen omhoog, iedereen is enthousiast. Rosanne heeft net de vraag gesteld of er vrouwen zijn die zich aan willen melden voor de gratis workshop ‘Bloggen’.
Ik moet meteen denken aan het moment dat Rosanne tegen mij zei dat ik moest gaan bloggen, dat vond ik helemaal niks voor mij. Binnen een half uur heeft ze mij ervan kunnen overtuigen dat ik moest gaan bloggen, dat was bij de eerste Ladies Only, sindsdien schrijf ik elke week een blog op mijn website, ik krijg ik daar veel reacties op.

Iets voor jou, bloggen? Meld je snel aan voor de gratis workshop bloggen, het is écht ontzettend leuk om te doen!

Vind jij dit leuk?
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste blogs en events!