De deelname aan Ladies Only Vaassen en het ontmoeten van allemaal gedreven ondernemers heeft mij al veel energie opgeleverd. Daardoor heb ik 2 mooie sets met foto’s voor mijn Social Media. Heb ik de workshop bloggen gevolgd en heb ik vorige maand een 2-daagse workshop gevolgd bij Jolanda Wicherson. Jolanda heb ik ontmoet op 1 van de netwerkbijeenkomsten van Ladies Only.  Het doel van de workshop was om voldoende tips- en trucs mee te krijgen om zelf een persoonlijk marketing plan uit te kunnen werken. Met 5 inspirerende dames hebben we 2 dagen hard gewerkt. Een mooie locatie (B&B de Wroeter in Epe) en voldoende lunch en snoepmomenten zorgen voor een goede ondersteuning. Het mooie van de workshop was dat er naast een stuk, op speelse wijze gegeven theorie, voor iedereen afzonderlijk tijd was ingeruimd om de knel- en verbeterpunten van jouw persoonlijke marketingstrategie  met de medecursisten en Jolanda door te nemen. Ieder heeft immers zijn eigen vraagstukken rondom dit thema. In september is er een terugkomdag georganiseerd. Ik ben erg benieuwd wat ik zelf voor een stappen heb ondernomen en vooral wat mijn medecursisten ondertussen hebben bereikt.

1 van mijn doelen is het uitbreiden van mijn netwerken. Mocht nog iemand goede ervaringen hebben met bepaalde netwerkbijeenkomsten dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Op twitter kwam ik de volgende uitnodiging tegen. Iemand zin om mee te gaan?

Vind jij dit leuk?
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste blogs en events!