Wildflowers, waar ben ik eigenlijk mee bezig? 

Mijn dagen bestaan uit kinderen, ouderen, gezinnen en singles. Krullers, stijltangen, haarspray en (heel veel) verf. Knippen, vlechten, opsteken en touperen. Autorijden, koffiedrinken en kletsen.
Vanuit mijn passie om unieke kapsels te maken, ontstond er een idee. Samen met de verschillende hobby’s die mijn zusje en ik delen én mijn werk als haarstyliste zouden wij mensen een unieke ervaring kunnen bieden. Namelijk het complete pakket aan haarstyling, make-up, kleding styling, fotografie, styling van een locatie, vormgeving en taarten; en dit alles in een creatieve, persoonlijke sfeer. Zodat zij kunnen ervaren hoe het is om (bijvoorbeeld) een volledig gestylde bruid te zijn! Omdat we samen met de klant o.a. kijken naar kleuren, stijlen, locaties, kleding en kapsels, is elke fotoshoot of styling anders. Hollywood glamour, naturel, stoer, country, kleurrijk en ga zo maar verder.

Mijn zusje en ik zijn dus druk bezig om naast ons eigen bedrijf samen te gaan werken. Als eerste moet je natuurlijk een portfolio aanleggen. Voorbeelden van bruidjes, bruidsmeisjes, groepsfoto’s, love shoots, bedrijfsfotografie enzovoort! Hiervoor trekken we een lange tijd uit. Zodat je ook gebruik kunt maken van de verschillende seizoenen.

Maar waarom?
Nu vraag je jezelf natuurlijk af waarom ik naast mijn ‘gewone’ kapster-werk dit project wil doen. Omdat ik een haarstyliste aan huis ben, wil ik altijd een sterke persoonlijke band hebben met de klant. Zo maak ik speciale knipjes, haarbandjes, veertjes, vlechtjes, bandjes en armbandjes voor mijn kleinste klanten. Dit doe ik om mijn creativiteit kwijt te kunnen, maar vooral omdat ik mensen graag uniek maak. Niet overdreven ofzo, maar anders. Zoals je zelf bent (en misschien zelfs beter dan je denkt dat je bent). Hiernaast merkte ik dat ik het veel te leuk vindt om te werken met mijn zusje. We deden graag dingen samen, maar hier hadden we geen duidelijke vorm voor. Je kunt wel leuke foto’s maken voor je bedrijfswebsite, maar vinden we stiekem de shoot niet even leuk als de foto’s? En is het stylen van de modellen, uitkiezen van de locatie en de kleding enzovoort, niet een onderdeel van mijn werk? En tadaa: hier hebben we Wildflowers.

Hier vind u nog meer leuke informatie over Wildflowers.

Op mijn nieuwe (nog te komen) website wil ik ook bloggen. Zo kan ik how-to’s maken van verschillende vlechten enzovoort. Hierover binnenkort een nieuwe blog!
Hierbij alvast een voorproefje bijzondere mooie foto’s, van drie mooie spontane en leuke meiden!

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Styling haar, make-up en foto Wildflowers

Liefs Felice

www.felice-helena.nl
06-31799225

Vind jij dit leuk?
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste blogs en events!